بهتر است غذاهایی را برای خوردن انتخاب کنید که میزان استرس شما را کاهش داده و انطباق پذیری بیشتر بدن تان با شرایط استرس زای زندگی را به دنبال داشته باشد.
- در هر وعده غذایی مقداری کربوهیدرات های پیچیده مصرف کنید. کربوهیدرات های پیچیده مانند ماکارونی، حبوبات، سیب زمینی و برنج قهوه ای می توانند عملکرد شما را در مواقع استرس تقویت کنند. غذاهای غنی از کربوهیدرات می توانند میزان سروتونین در مغز را بالا برده و باعث شوند احساس بهتری داشته باشید. از آن طرف مصرف بسیار زیاد کربوهیدرات های پیچیده نیز به نفع شما نیست. به خاطر داشته باشید که همیشه باید تعادل را نگه دارید.
- مصرف کربوهیدرات های ساده را کاهش دهید. خوراک های قندی و شیرین شده یعنی کربوهیدرات های ساده مثل نوشابه های گازدار و شیرین ممکن است در کوتاه مدت به شما احساس بهتری بدهند، اما در درازمدت حال شما را بدتر می کنند.
- میزان کافی پروتئین مصرف کنید. این یعنی خوردن بیشتر ماهی، مرغ و سایر گوشت های کم چرب. غذاهای غنی از پروتئین عملکرد ذهنی شما را تقویت کرده و اسیدهای آمینه لازم جهت ترمیم سلول های تخریب شده بدن را فراهم می کنند.
- سبزیجات مصرف کنید. لوبیا، فلفل، هویج، کدو و سبزیجات دارای برگ سبز تیره چه خام و چه پخته ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن برای مقابله با اثرات منفی استرس را فراهم می کنند.
-
میزان زیادی پتاسیم مصرف کنید. شیر (به خصوص انواع کم چرب آن)، غلات کامل، گندم و آجیل می توانند باعث شل شدن عضلات شما شود. موز نیز منبع خوبی برای پتاسیم است.